Bogdán-Bretus Bernadett

Rólam

 „A jókedv a munka muzsikája” (Fligl József)

 

2015 óta dolgozom a Bocskai utcai óvodában.  Több éven keresztül pedagógiai asszisztens voltam, majd 2021-ben megpályáztam az óvodatitkári állást, melyet azóta is betöltök.

Pedagógiai asszisztensként már megismerkedtem az óvodába járó gyermekekkel, családokkal, az intézmény dolgozóival és az intézményben folyó nevelőmunkával, ami nagy előny az óvodatitkári feladataim ellátásában.

 Az óvoda életében a mai napig aktívan és tevékenyen részt veszek, ugyanúgy kapcsolatban állok a gyermekekkel, gyermekcsoportokkal, szülőkkel, családokkal, kollégákkal. Rendezvények, óvodai programok szervezésében segítem a kollégákat, ellátom a rám bízott feladatokat.

Óvodatitkárként az óvodavezető munkáját segítem, folyamatos kapcsolatban állok a szülőkkel, ellátom az adminisztrációs feladatokat, az étkeztetéssel kapcsolatos rendeléseket megírom, segítek a szülőknek a szükséges nyomtatványok kitöltésében.

Főiskolai tanulmányaimat ebben a munkakörben nagyon jól tudom kamatoztatni. Jó érzéssel tölt el, hogy vezetőm, kollégáim és az ide járó gyermekek szülei megbecsülik az intézményért és a közösségért végzett munkámat. Szeretem a gyermekeket, jól érzem magam az ő társaságukban, szeretem hallgatni a csicsergésüket és látni minden nap örömüket és a megmutatkozó fejlődésüket. Nagyon szeretek ebben a közösségben dolgozni.

Két  iskolás korú gyermek édesanyja vagyok.

Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT