Baloghné Krajcsovicz Márta

Rólam

Baloghné Krajcsovicz Márta vagyok. Óvodapedagógusi munkám során a a változatosságot, igényességet, az alkotás lehetőségét keresem. Fontos számomra a gyermekek feltétel nélküli elfogadása, a következetesség, a hitelesség. Szakmai tudásom bővítése, fejlesztése érdekében óvodapedagógusi diplomám mellé tanítói végzettséget, felsőfokú angol nyelvvizsgát, pedagógus szakvizsgát szereztem. 15 éve folyamatosan Erasmus+ projektek intézményi kordinátora vagyok. Ezen projektek feladata az európai dimenzió erősítése az óvodákban,  ötletek, jó gyakorlatok, bevált módszerek intézmények közötti megosztása, külföldi óvodák napi működésének megismerése szakmai tapasztalatszerzések, látogatások alkalmával.   Varga Domokos szavai pontosan kifejezik hitvallásomat:

“Csináljon a gyerek bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait. Ő azt hiszi, csak játszik. De mi már tudjuk mire megy ki a játék. Arra, hogy a világban otthonosan mozgó, eleven eszű és tevékeny ember váljék belőle.”

Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT