2001-ben végeztem a Kecskeméti Tanítóképző Főiskola tanító és óvodapedagógus szakán. 2007 óta dolgozom ebben az intézményben. Közben differenciáló és fejlesztő, majd közoktatásvezetői szakviszgát is szereztem, emellett mozgásterapeuta végzettségekkel is rendelkezem. 2017 óta az óvodapedagógusi feladataim mellett szívügyem lett az óvoda vezetése is. 2021 – ben mesterpedagógusi végzettséget szereztem, azóta szaktanácsadói feladatokat is ellátok az óvodapedagógia és a kiemelt figyelmet igénylő gyermekekkel kapcsolatos területen. Két felnőtt gyermekem van.

Feladatomnak, hivatásomnak érzem, hogy a szülők biztonságban és megnyugvással bízzák ránk legdrágább kincsüket, és hogy maguk a gyermekek olyan családias környezetben nevelkedjenek, fejlődjenek, ahonnan minden egyes nap élményekkel térnek haza. 

Az itt megszerzett ismeretekkel magabiztosan kezdhetik meg az első osztályt. Ezt bizonyítja, hogy a tőlünk kikerülő gyerekek nagyon szép eredményeket érnek el az iskolában is. Regisztrált tehetségpont vagyunk, ami számunkra azt is jelenti, hogy azon vagyunk, hogy minden gyermek megtapasztalja azt, hogy milyen érzés valamiben kiemelkedőnek lenni. Elfogadjuk azt, hogy a gyermekek különbözők, és pont úgy, mint a felnőtteknek, nekik is vannak gyengeségeik és erősségeik, jó és rosszabb napjaik. Feladatunk az, hogy az itt töltött csodálatos gyermeki évek alatt feltérképezzük a hiányosabb területeiket, amelyeket korszerű pedagógiai módszerekkel fejlesztünk, és ezzel párhuzamosan tovább erősítsük azt, amiben kiemelkedők.

Nálunk a tehetséggondozás és felzárkóztatás együtt értelmezendő.

Mindezt nem tudnánk megvalósítani, ha nem ilyen kiválóan felkészült, nagy tapasztalattal és nagy tudással rendelkező óvodapedagógusok foglalkoznának a gyerekekkel. Mindannyian kiváló pedagógusok, akik összetartó, egymást segítő közösséget alkotnak, és a gyermekekkel való foglalkozást hivatásuknak tekintve professzionális szinten űzik.

Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT