Sebőkné Balog Emese

Rólam

1991 óta dolgozom a Bocskai utcai óvodában. Óvodapedagógusi, tanítói (angol műveltség területtel), fejlesztő-differenciáló és mesterpedagógusi szakképesítéssel rendelkezem. Az óvónői hivatásban számomra nagyon fontos a tisztelet, a szeretet, az őszinteség, az empátia, a bizalom, a partnerség, az objektivitás, a hitelesség, a türelem, a lojalitás és a humor is. Ez a gyerekekre, szüleikre, munkatársaimra egyaránt vonatkozik. Mindig szem előtt tartottam és tartom a mai napig, hogy a gyerekek szeretetteljes, nyugodt, kiegyensúlyozott légkörben érezzék magukat. Törekszem arra, hogy az óvodába lépő gyermekek érzelmi biztonságban éljék mindennapjaikat. Ezt is segíti a csoportomban bevezetett „Kutya-jó” óvodai program. Igyekszem minden nap elegendő időt szentelni a játékra, hiszen ez egyben a személyiségfejlesztés egyik leghatékonyabb eszköze és alkalmas az egyéni képességek kibontakoztatására is. Fontos számomra, hogy a gyermekek vidám, sokoldalú, érdeklődő és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak.

“Azért vagyok pedagógus, hogy a természetnek nyers gyémántját, szép vigyázattal, csendben csiszoljam kristályba.” Németh László

Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT