Meghívó a DISCO+ nemzetközi projekt kerekasztal-beszélgetésre

A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és Óvoda partnerként vesz részt egy nemzetközi projektben. A DISCO+ projekt prioritása a „Befogadás és sokszínűség az oktatás, a képzés és a továbbképzés valamennyi területén” . A másik kiemelt téma a projektben „Az érdeklődés felkeltése a természettudományok, a technológia, a műszaki tudományok és a matematika terén; a tanulási kultúra fejlesztése; a STEAM megközelítés” . A projektben együttműködő partnerek egyes tananyagokat közösen dolgoznak ki, majd implementálják saját iskoláikban az általános iskola alsó és felső tagozata közötti átmenetre, tehát az 5-6.évfolyamra összpontosítva a tanulók oktatásában bekövetkező akadályok, nehézségek csökkentése érdekében.

A projekt nyitó rendezvénye 2023. december 6-án nemzetközi szakértők kerekasztal-beszélgetése lesz, mely élőben követhető a plakáton olvasható linken. Iskolánkat dr. Szabó Ildikó igazgató és B.Horváth Judit angoltanár, az idegen nyelvi munkaközösség vezetője képviseli. Minden érdeklődőt hívunk, hogy csatlakozzon a hallgatósághoz!

Comments are closed.
Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT