Pályaorientációs nap a 3.c osztályban

 

Szombat reggelünket KRESZ feladatokkal kezdtük. Bár hűvös volt, ez nem szegte kedvüket a gyerekeknek. Vidáman teljesítették az akadálypályán a feladatokat. Fél osztály rollerral közlekedett, az osztály másik fele pedig gyalogosként vett részt a feladatban. Kis idő múlva megcserélték a szerepeket. Ezután “részeg szemüveg” viselésével kellett versenyfeladatot végrehajtani. A gyerekek jókat derültek saját és egymás “sikertelenségein”. A FALUGONDNOKOK DUNA-TISZA KÖZI EGYESÜLETE jóvoltából finom muffin volt a jutalom. Köszönet érte!

Képkivágás

A délelőtt második felében Szentendrei Dávid vadászpilóta volt a vendégünk. Izgalmas, érdekes beszámolót tartott életpályájáról: iskoláiról, képzéseiről, tapasztalatairól. Megdöbbentő videókkal nyűgözte le a gyerekeket. Megmutatta a pilótafelszerelést is, amit az előadás végén fel is lehetett próbálni. 


Izgalmas, lenyűgöző és élménydús délelőttünk volt.

 

Mezei Éva, osztályfőnök

Előző hír

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT