Tájékoztató a 2022/23-as tanév gyermekétkeztetési nyomtatványainak kitöltésével kapcsolatban

Tisztelt Szülők!

Iskolánk honlapján (https://iskola.pski.hu/dokumentumok/) elérhetők az étkezés igényléséhez szükséges nyomtatványok a 2022/2023-as tanévre.

Minden szülőtől kérjük kitöltve vissza az 1-es számú nyomtatványt (Nyilatkozat – étkezés), amiben nyilatkoznak arról, hogy kérnek-e étkezést, milyen étkezést kívánnak igényelni gyermekük részére. Amennyiben ezt a nyomtatványt nem kapjuk meg, nem tudunk étkezést rendelni gyermeküknek.

Csak az kap szeptember 01-jén étkezést, akinek határidőre beérkezik az igénye.

Email-ben: csernus.maria@pski.hu. Az eredetit is kérem a titkárságon leadni.

Beküldési határidő: 2022. augusztus 24.

A 2-es számú nyomtatványt (Személyi adatok étkezési számla kiállításához) csak azoktól a szülőktől kérjük, akiknek 2022. szeptember 01-től jár iskolánkba gyermeke, illetve bankszámlát változtattak az előző tanévhez képest.

Az eredetit kérjük a titkárságon leadni.

Beküldési határidő: 2022. augusztus 31.

A 3-as számú nyomtatványt azoktól a szülőktől kérjük, akiknek gyermeke kedvezményre jogosult (rendszeres gyermekvédelmi támogatás, tartós betegség 3 vagy több gyermek). A rendszeres gyermekvédelmi támogatáshoz a határoztat másolata szükséges, a tartós betegség igazolására az orvosi igazolás másolatát kell csatolni.

Az eredeti nyomtatványt kérjük a titkárságon leadni.

Beküldési határidő: 2022. augusztus 31.

Az 5-ös számú nyomtatványt a csoportos beszedést igénylő szülőktől kérjük, aki új megbízást ad, vagy a régi megbízásnál számlaszám változás történt.

Az eredeti nyomtatványt kérjük a titkárságon leadni.

Beküldési határidő: 2022. augusztus 31.

Kecskemét, 2022. augusztus 8.

Köszönettel:

Iskolavezetés

Comments are closed.
Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT