Cica csoport

“A gyermek olyan mint egy pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű.”

(Ismeretlen szerző)

2020. szeptemberében indult el a csoportunk, melyben angol nyelvhez szoktatás folyik. A gyermekek a nap folyamán több alkalommal játékos formában kapják az utasításokat a feladatvégzésekhez. Rövid mondókákat, verseket, énekeket, szavakat tanítunk a korosztályoknak megfelelően. Fontosnak tartjuk az elfogadó- szeretetteljes légkör kialakítását. Az értelmi képességek fejlesztése mellett a gyermekek érzelmi világának a gondozását is kiemelt feladatunknak tekintjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a kézműves tevékenységekre is, amelyek szintén a mindennapjaink részét képezik. Hisszük és valljuk, hogy a közös együttműködés pozitív eredményeket hoz, ezért a szülőkkel jó kapcsolatot ápolunk. Lehetőséget adunk a mindennapok betekintésébe és az óvodai életünkbe.

Előző hír

Következő hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT