Süni csoport

“A gyereknevelés és tanítás során az a legfontosabb, hogy egy gyerek mindig tudja, akkor is szeretik őt, ha nem tökéletes, és hogy ezen képes javítani. Ez olyan bizalom a felnőtt részéről, amit minden korú gyerek megérez. Hogy hisznek benne. Tévedhet és hibázhat. Nem kell tökéletesnek lennie. A világ sem az.”

Tari Annamária

Csoportunk igazi baráti közösség. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek szeressenek óvodába járni, és olyan élményekkel gazdagodjanak, amelyek építik, formálják jellemüket és segíti őket majd az iskolai életben. Arra neveljük őket, hogy az egyéni dicsőség fontossága mellett értékeljék a közösségként, csoportként elért sikereinket is. Segítsék, bátorítsák egymást, mint egy igazi család. Valljuk, hogy mindenkinek vannak különleges képességei, amelyeket erősítünk, és vannak nehézségeik, amikor bátorításra szorulnak. Kiemelt figyelmet szentelünk minden tevékenységnek, de előnyben részesítjük a szabadlevegős programokat. Szülőkkel szoros, közvetlen kapcsolatot ápolunk, hiszen ez elengedhetetlen a gyermekek egészséges fejlődése érdekében.

Előző hír

Következő hír

Comments are closed.
Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT