Pillangó csoport

“Száz év múlva mindegy lesz, hogy milyen házban laktál, milyen autód volt, mennyi pénz volt a bankszámládon, de talán egy picivel jobb lehet a világ, mert ott voltál, amikor egy gyermeknek szüksége volt rád.”

Paul Newman

Kétnyelvű, magyar- angol csoportunkban a korai idegen nyelvhez szoktatás az egyik fő feladatunk. Az angol nyelvet a magyarral párhuzamosan a napi életvitel és a tevékenységek minden területén használjuk. Mindketten óvodapedagógusi és általános iskolai tanítói végzettséggel rendelkezünk. Egyikünk angol nyelvtanító szakon is szerzett diplomát, másikunk angol nyelvtudását többéves angol nyelvterületen való tartózkodás során szerezte. Elsődleges célunk, hogy a gyerekek szeressenek óvodába járni. Pedagógus munkánk alapelve, hogy a gyerekek szabad játékából indul ki és fejleszthető valamennyi fontos képességük, készségük és jártasságuk, amelyekre csak szükségük van és lesz az életük során. Olyan gyermekcsoport kialakításán fáradozunk, ahol a gyermekek barátokat találnak, kinyílik a szemük a világra, nő az önbizalmuk, és az óvodás éveikre a későbbiekben mint boldog, derűs időszakra emlékeznek vissza.

Előző hír

Következő hír

Comments are closed.
Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT