Katica csoport

“A gyermek a legnagyobb kincs! Óvni és védeni kell! Lehetőséget kell adni arra, hogy felfedezze a világot, rácsodálkozzon annak minden szépségére! Csak így adhatunk szárnyakat neki ahhoz, hogy az életben sikeresen, magabiztosan megállja a helyét. Csak így válhat boldog emberré!” Rendek Róbertné

Elsődleges célunk, sikeres, vidám és tevékeny gyermekek nevelése egy olyan környezetben, amelyben a rácsodálkozás, a felfedezés és az önálló tapasztalatszerzés lehetősége mindig adott és mindennapos örömet nyújt. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk járó gyermekek megismerjék saját képességhatáraikat, merjenek nagyokat álmodni, legyenek képesek önmaguk és álmaik megvalósítására! Mindezt egy támogató, a művészetek iránt nyitott, inspiráló, de biztos értékrendet közvetítő környezetben, közösségben valósítjuk meg. Nagy hangsúlyt fektetünk a közösség támogató, nevelő és fejlesztő erejére. Mint egy nagy család, olyanok vagyunk! Elfogadjuk egymást, figyelünk egymásra. A ránk bízott gyermekek fejlesztését, iskolai életmódra való sikeres felkészítését úgy valósítjuk meg, hogy közben a gyermekek örülnek egymás sikereinek, szeretettel segítik támogatják egymás, és az öröm, a vidámság mindennapjaink része. Pedagógiai munkánkban elért sikereinket a szülők bizalma, támogatása, a kis közösségünk összetartása és a gyermekek szeretete, iskolában elért sikeressége is bizonyítja.

Előző hír

Következő hír

Comments are closed.
Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT