Mókus csoport

“…azt hiszem, gyereket csak úgy lehet nevelni, ha az ember megtiszteli azzal, hogy komolyan veszi.”

Szabó Magda

A vegyes korcsoportú gyerekek mindennapjait úgy alakítjuk, hogy jól érezzék magukat az óvodában. Célunk, hogy 3-4 év során barátaikkal, társaikkal átélt közös élmények és játékok pozitívan hassanak személyiségükre. Nyugodt, szeretetteljes, kiegyensúlyozott légkörben az egymásra figyeléssel, a bátorító nevelés módszerével igyekszünk elérni, hogy óvodásaink saját lehetőségeik maximális szintjére jussanak. Nyitottak vagyunk az új pedagógiai módszerek kipróbálására. 2019- ben indítottuk a “Kutya- jó” Óvodai Programot, amelynek keretében heti rendszerességgel kutyával asszisztált foglakozásokat szervezünk a gyerekek érzelmi nevelésének és szocializációjának megerősítésére.
Fontosnak tartjuk a gyerekek motiválását a rendszeres bábjátékra, mert sok kedvező tulajdonságot erősít. Nyitottabbak, kooperatívabbak, empatikusabbak lesznek. Az óvodai életet változatos programokkal (kirándulások, látogatások érdekes városi eseményekre, szülős tevékenységek, stb.) színesítjük.

Előző hír

Következő hír

Comments are closed.
Óvodai jelentkezés INFÓ
Az óvodába való jelentkezés folyamatos. A szabad férőhelyekről érdeklődhet bármelyik megadott elérhetőségen. A lenti gombra kattintva további információkat tudhat meg.
Tovább
Legújabb bejegyzések
Összes megtekintése
LANGUAGECERT